Reacties

Indien U het leuk vindt om uw ervaring met RT praktijk Zin in Leren met anderen te delen, kunt u hier een reactie plaatsen.

10 gedachten over “Reacties

 1. Doordat erbij onze dochter Liz dyslexie was ontdekt en zij niet in aanmerking kwam voor een vergoed dyslexie traject.Zijn wij bij Barbara terecht gekomen.
  Liz heeft 20 lessen gevolgd bij Barbara voor spelling en begrijpend lezen.
  Ze is super goed vooruit gegaan Liz heeft een achterstand van 1,5 jaar ingelopen.Wij zijn heel tevreden over Barbara en kunnen haar van harte aanbevelen.

  Liz wil ook nog haar eigen ervaring over Barbara geven.
  – Barbara neemt de tijd voor je.
  – Ze kan goed uitleggen .
  – Ze is erg aardig en open.
  – Ik voelde me op mijn gemak bij haar.
  – Heel fijn om mee samen te werken.
  Barbara bedankt dat je mijn zo goed hebt geholpen .
  Groetjes Liz

 2. Door Barbara, is het reken niveau van mijn dochter in groep 8 helemaal bijgespijkerd. Toen ze aan het begin van groep 8 begon bij Barbara, liep ze meer anderhalf jaar achter met rekenen en aan het einde van het leerjaar, had ze dit volledig ingelopen. Barbara is een lieve, geduldige en uiterst kundige lerares, die mijn dochter perfect begeleid heeft. Dankzij Barbara’s inzet gaat mijn dochter na de zomer naar de Havo en heeft ze haar zelfvertrouwen op het gebied van rekenen weer helemaal terug. Ook heeft Barbara ons enorm goed begeleid met het maken van de Cito’s en het interpreteren van de scores. Iedere week ontving ik een prachtig verslag van de voortgang en de tussentijdse testen werden allemaal mondeling met ons doorgenomen. Kortom, we zijn enorm tevreden en heel blij met haar kundige begeleiding!

 3. Onze zoon Jeffrey heeft sinds groep 6 RT gevolgd bij Barbara. Hij had een behoorlijke leerachterstand opgelopen bij diverse vakken.
  Dankzij de intensieve begeleiding van Barbara heeft Jeffrey deze achterstand zo goed als weggewerkt.
  Hij is al die tijd goed geholpen en ondersteund bij de diverse vakken.
  Jeffrey ging altijd met veel plezier naar Barbara. Hij vond het 1 op 1 werken erg prettig (en gezellig) en vond Juf Barbara erg lief. Ze wist Jeffrey altijd op een leuke manier te motiveren.

  Het contact tussen Barbara en ons hebben wij altijd als zeer positief ervaren. Het was fijn om elke week via het logboek op de hoogte te worden gehouden van de resultaten en het opgegeven huiswerk.

  Jeffrey neemt nu met meer vertrouwen de stap naar het vervolgonderwijs.

 4. Barbara heeft onze dochter eerst (RT) ondersteuning geboden bij spelling en later bij rekenen.

  Barbara heeft veel geduld, een positieve benadering en geeft goede uitleg en ondersteuning. Zij is vriendelijk en geeft ouders ook een goede terugkoppeling op behaalde resultaten.

  Voor onze dochter betekende de ondersteuning door Barbara dat zij meer inzicht heeft gekregen, een mooi ‘basisniveau’ op rekenen heeft behaald en hierdoor ook meer vertrouwen heeft dat zij het zelf kan.

  Barbara bedankt!

 5. Barbara,
  Lars is begonnen met remedial teaching bij Barbara vanwege een leerachterstand bij begrijpend lezen. Dankzij haar begeleiding heeft hij zijn achterstand ingehaald, en hij beheerst nu alle lees strategieën.
  Lars heeft nu ook meer vertrouwen in zichzelf gekregen!
  Bedankt voor de fijne samenwerking.

  Groet, Nanda

 6. Ruim twee jaar geleden is mijn zoon begonnen met remedial teaching bij Barbara vanwege een leerachterstand bij begrijpend lezen. Dankzij haar begeleiding heeft hij zijn achterstand ingehaald, en hij beheerst nu alle lees strategieën. Hij is altijd met plezier naar haar bijles gegaan. Ik ben erg tevreden over haar deskundigheid en professionele werkwijze. Barbara maakt vooraf een handelingsplan en na iedere les een samenvatting van de vorderingen. Hierdoor ben ik altijd erg betrokken geweest. Barbara zet net even een stapje extra om al het mogelijke eruit te halen.

 7. Beste ouders,

  We zijn bij Barbara begonnen wegens concentratie problemen van mijn zoontje (9 jaar oud).

  Hij had goed rapport, maar ontbrak motivatie en zelfstandigheid in zijn werkhouding. Dagelijks was hij te laat met afmaken van zijn werk.

  Blijkbaar had hij toch leerachterstand waardoor hij toch niet zo zeker van zichzelf was en durfde ook niet meer te laten zien.

  Barbara heeft achterstand snel herkend en na paar lessen was verandering al zichtbaar.
  Hij kreeg structuur in zijn werkhouding en zelfstandigheid die hij op school ook duidelijk liet zien.

  Ook concentratie is vooruitgegaan. Na 20 lessen liet hij op school in 5 maanden tijd ontwikkeling van 15 maanden zien.
  Ik wil begeleiding van Barbara hartelijk aanbevelen, door haar inlevingsvermogen in wereld van kind en motiveren om te leren is mijn zoontje nu een van de beste leerlingen in zijn klas.

  Groet, Natalia

 8. Ik ben Mika, ik ben 11 jaar.
  Barbra heeft mij heel erg geholpen met begrijpend lezen.
  Een jaar geleden dacht ik dat ik een aardig dom kind was maar bij Barbara heb ik veel geleerd. Nu weet ik dat ik het kan en nu geloof ik weer in mezelf. Dat vond ik wel heel fijn.
  Ik vind Barbara een hele goede privé juf , door haar ben ik 18 leermaanden vooruit gegaan in 20 lessen.
  Ik heb nu een Mavo cito gemaakt terwijl ik kader wil doen, maar ik denk als ik niet bij Barbara was geweest dat ik dan Basis advies had gekregen en een Basis cito had gemaakt.

  Ik ben Sandra, de moeder van Mika.
  Mika heeft bij Barbara een hele mooie en goede ontwikkeling doorgemaakt. Hij heeft zijn zelfvertrouwen weer terug gekregen en zit momenteel goed in zijn vel. Barbara’s werkwijze is heel duidelijk voor zowel de ouders als het kind. Ze is verder een prettig persoon en heeft hart en passie voor haar werk!

 9. Ik ben Merel en ik ben 12 jaar.
  Ik had veel moeite met spelling en werkwoordspelling, voor andere vakken haalde ik wel altijd goede scores. Ik wou graag naar het gymnasium maar was bang dat ik dat niet haalde door de moeite met spelling. Mijn moeder vond dat ik op bijles moest gaan en zo kwamen we terecht bij Barbara. Mijn moeder was op gesprek geweest bij haar en vond haar meteen al heel leuk, en ik vond dat ook! Ik vond het fijn dat ze alles duidelijk uitlegde en handige tips gaf om dingen te onthouden. ik heb er best lang op gezeten en uiteindelijk heb ik veel geleerd, ik kreeg ook meer zelfvertrouwen. Ik had ook nog eens de entreetoets heel goed gemaakt, ik had 98 dat had ik nooit gedacht. Nu ga ik naar het gymnasium en dat heb ik deels te danken aan Barbara. Ga bij haar op bijles en je zult geen spijt krijgen!!!!

 10. Beste ouders,

  Ik wil u van harte remedial teaching door Barbara aanbevelen. Barbara is deskundig, werkt gestructureerd en heel transparant: u kunt de doelen en resultaten van uw kind per week volgen via een logboek dat digitaal wordt bijgehouden. Er worden duidelijke doelen gesteld , een nulmeting bij aanvang en een meting na 10 weken, een periode die Barbara hanteert per handelingsplan. Mijn dochter had helaas een leerachterstand van anderhalf jaar opgelopen in een onderwijssysteem dat haar niet goed pastte (ze is daarom overgestapt naar een andere school). In 2 termijnen (half jaar) is deze achterstand volledig weggewerkt en liep ze zelfs op een aantal punten vooruit! Niet alleen complimenten voor mijn dochter, maar zeker ook voor Barbara. Barbara maakt goed en op een leuke manier contact en zoekt, ondanks weerstanden, naar methoden om uw kind te motiveren tot leren. Als vrij snel kwam mijn dochter glimmend van trots bij Barbara vandaan. Ze heeft inmiddels haar zelfvertrouwen weer terug en als kroon op het werk kreeg ze vorige week echt een prachtig rapport mee naar huis!

  Vriendelijke groeten,
  Thérèse Suidman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *