Snel leren is leuk leren

Meer leren in minder tijd en tóch beter onthouden, wie wil dat niet?
De overgang van de basisschool naar de middelbare school is voor veel leerlingen een sprong in het diepe; ineens heb je wel 10-15 vakken waar je huiswerk voor krijgt en moet je van de één op andere dag een meester in het plannen en organiseren van je huiswerk zijn.

Tijdens de cursus “snel leren = leuk leren” ,  krijg je meer grip op je huiswerk door dit beter te plannen en organiseren. Daarnaast krijg je inzicht in jouw manier van leren en technieken om dit te verbeteren. Zo leer je 2-3x sneller lezen, samenvatten met behulp van mindmappen en beter onthouden dankzij geheugentechnieken.

De volgende vragen worden tijdens de cursus beantwoord:
– Hoe pak ik het beste mijn huiswerk aan?
– Hoe bouw ik het leren voor een proefwerk of tentamen op?
– Hoe leer ik sneller te lezen en tegelijkertijd beter te onthouden?
– Hoe kan ik hetgeen ik leer, langer onthouden
– Hoe maak ik leren leuker

Voor middelbare scholieren tussen 11-18 jaar
De cursus is geschikt voor leerlingen van middelbare scholen tussen de 11 en 18 jaar, zowel van VMBO tl als Havo en VWO. Ook voor leerlingen met dyslexie is de cursus uitstekend geschikt.